Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4162 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
masazysta, a najlepiej dwóch. Moga byc ci z forum, czyli hardi i polonista666

Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba

A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli

Kurde,jak Ty go wypróbujesz i będzie ok, to i ja się skuszę,ale na razie postoję z boku

spox, mozesz nawet trzymac aparat

"govi2 zarabia bo ma kamere
Filmowała komunię i kręciła weselę
Zdjęcia, przyjęcia, robiła też chrzciny
Video usługi dla całej rodziny...." hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:

Śmierdzi mi to podstępem

oj tam zaraz smierdzi ,wskocze pod prysznic i smierdziec nie bedzie ,ale puki co nóg nie gole zima wiesz zawsze cieplej w futerku a feee ale ten drin mocny a jak po głowie wali

Kami ,co Ty!!!!!!!!!!!!To Ty nie golisz przez cały rok?Tylko sezonowo?
Nie wiesz jak to jest w życiu?Pamietaj!!!!!!!!!Nie znasz dnia ani godziny!!!!!!!!

dnia ani godziny to moze nie ale pore roku tak
I tak mnie nie przekonasz do tego by marznąć Zima jezdza tylko ...ortalionowi rycerze w srebrych bmw dresach włozonych w wełniane skarpety i klapeczki "pugi"?? na nozkach dla takich nie warto marznąć

Kami,a jakby Ci się nispodziewanie trafił taki amant, jak ten Pawełek co to pstryknął se fotkę przy swojej bryce ,bo to jego hobby było?No,i co byś wtedy zrobiła?Przeszłaby okazja koło nosa,no ale rozumiem,rozumiem...w nogi musi byc ciepło. Może jeszcze poduszkę elektryczną Ci pożyczyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Jak bym miała już wybierac,to wolałabym zdecydowanie polonistę666,bo Hardi ma za duży kapelusz i cień pada ,a i ostatnio zauważyłam, że słońce do jego głowiny też nie dochodzi.Bałabym się chyba

A ja chce obu na raz! Wiesz...duzy kapelusz... cos tamm teges... a sonce moze nie dochodzic, wazne by inni doszli

Kurde,jak Ty go wypróbujesz i będzie ok, to i ja się skuszę,ale na razie postoję z boku

Ooooooooo Kami,nie podejrzewałam,że taką reklamę mi pierdykniesz
Diękuję Ci dobra kobieto
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
[quote}dnia ani godziny to moze nie ale pore roku tak :p
I tak mnie nie przekonasz do tego by marznąć Zima jezdza tylko ...ortalionowi rycerze w srebrych bmw dresach włozonych w wełniane skarpety i klapeczki "pugi"?? na nozkach dla takich nie warto marznąć[/quote]

Kami,a jakby Ci się nispodziewanie trafił taki amant, jak ten Pawełek co to pstryknął se fotkę przy swojej bryce ,bo to jego hobby było?No,i co byś wtedy zrobiła?Przeszłaby okazja koło nosa,no ale rozumiem,rozumiem...w nogi musi byc ciepło. Może jeszcze poduszkę elektryczną Ci pożyczyc? [/quote]

ej no tak nie mozna ty to potrafisz przemówić kobiecie do rozsądku wobec takiego argumentu jestem bezsilna ide sie ogolic a noz widelec masz racje, ale jak ten paweł znalazl juz sobie kobietke to z powrotem włoski zapuszczam ba nawet na plaży w Sopocie w nich wystąpię tak w ramach protestu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
No zawsze możesz go tak witac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:

ej no to prywatna kolekcja juz 2 raz mi zdjecie z prywatnej publicznej kolekcji wykradasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ale brzydkie paznokcie. Ale co tam pazurki, jakby Kowalski zerknął na te nóżki, to by sie popluł z podniecenia Giovi, a jak chcesz do dam ci jedna narte Pojeźdxzimy se razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:

Ooooooooo Kami,nie podejrzewałam,że taką reklamę mi pierdykniesz
Diękuję Ci dobra kobieto

Do usług wiesz ze zawsze mozesz na mnie liczyc wene tworcza u mnie zaczyna sie po 3 krwawych mery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:

ej no to prywatna kolekcja juz 2 raz mi zdjecie z prywatnej publicznej kolekcji wykradasz

A mówiłam,nie ufaj mi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
ale brzydkie paznokcie. Ale co tam pazurki, jakby Kowalski zerknął na te nóżki, to by sie popluł z podniecenia Giovi, a jak chcesz do dam ci jedna narte Pojeźdxzimy se razem

A kijek też mi dasz?Bo ja bez kijka, to nawet siedziec na tej górce będę się bała
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok